Cadeautips voor een eerste verjaardag

Wat geef je je kindje op zijn eerste verjaardag? Ter inspiratie maakten we deze lijst met cadeautips voor een eenjarige.

 

Eerste schoentjes

Je kindje zal binnenkort zijn eerste stapjes zetten (of doet dat zelfs al!). Schoentjes zijn daarom een heel goed cadeau voor een eerste verjaardag. Deze babyschoentjes van Donsje Amsterdam zijn niet alleen extreem schattig, maar ook nog eens lekker warm dankzij de superzachte voering en de buitenkant van 100 % leer.

 

Badspeelgoed

In bad gaan wordt nog leuker met dit badspeelgoed van Lilliputiens. Laat de hongerige beer de 3 visjes op eten, door ze uit het water te vissen met zijn grote bek. Je kindje schatert het uit van plezier!

 

Wheelybug

Je kindje kan op deze vriendelijke Wheelybug egel naar hartenlust door het huis racen. De vier zwenkwielen maken dit loopfietsje super wendbaar en de aluminium beugel geeft je kindje goede houvast. De wheelybug is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

 

Houten speelgoed

Houten speelgoed is mooi en duurzaam. Erg leuk zijn deze houten trekdieren in de vorm van een poes, krokodil of muis. Te koop bij o.a. Newbornmusthaves.nl 

 

Vormenstoof

Welk figuurtje past in welke opening? Met een vormenstoof leer je je dreumes vormen herkennen en oefen je de fijne motoriek. Deze houten vormenstoof van Jollein past in elk interieur. Leuk voor op de cadeaulijst!

 

Blokkenkar

Met deze blokkenkar van little Dutch sla je twee vliegen in één klap: je kindje kan met blokken spelen en leert ermee lopen. De blokkenkar is verkrijgbaar in twee kleuren. Je raadt het al: blauw en roze.

 

Boekjes

Boekjes zijn altijd goed. Voorlezen stimuleert de taalontwikkeling van je baby. En samen lekker boekjes lezen en plaatjes kijken is natuurlijk ontzettend gezellig. Deze leuke boekjes zijn te koop bij PSIKHOUVANJOU.