1. Lunchdate

Plan lunchdates met je vrienden, straks als je kindje er is, wordt het een stuk lastiger om wat af te spreken met je vrienden. Geniet van de tijd die je hier nu wel voor hebt en klets lekker bij!

2. Koken

Misschien niet de meest leuke tip als je niet van koken houdt, maar wel een erg handige tip. Kook diverse maaltijden die je kan invriezen. Als je net bevallen bent, heb je geen energie en zin om uren in de keuken te staan. Vries maaltijden in zodat je ook na de bevalling goed voor jezelf blijft zorgen met een gezonde maaltijd!

Tip: HelloFresh maakt van het avondeten een moment om naar uit te kijken. Nooit meer nadenken over wat je moet koken, geen gehaaste bezoekjes aan de supermarkt én geen voedselverspilling. Krijg een box vol met de beste verse ingrediënten en makkelijk te volgen receptkaarten thuisbezorgd en zet in een handomdraai verse, gevarieerde maaltijden op tafel.

3. Wandelen

Neem de tijd om lekker de natuur in te gaan, alleen, met een podcast of neem gezellig iemand mee. Frisse lucht en vitamine D zullen je goed doen!

4. Self-care afspraken


Als je kleintje er is, schiet tijd voor jezelf er snel bij in. Laat je daarom nog eens lekker in de watten leggen! Plan bijvoorbeeld een afspraak bij de kapper, pedicure of neem een zwangerschapsmassage!

5. Leg je zwangere buik vast!


Plan een fotoshoot of laat je zwangerschap vereeuwigen in een 3D-beeldje. Een fotoshoot kan natuurlijk ook kleinschalig: vraag een vriendin om mooie foto’s te maken van je buik! Zo heb je een gezellige middag én mooie foto’s voor later!

Met de code PIXUM-10PR ontvang je 10% korting op jouw bestelling bij Pixum!

6. Enveloppen voor de babykaartjes klaarmaken

Heb je de geboortekaartjes al ontworpen? Dan is het ook handig om de adressen te verzamelen van degene die je een geboortekaartje wil sturen!

7. Begin met het maken van een herinneringen box!


Je zwangerschap en de eerste tijd met je baby, zijn zo dierbaar en speciaal. Het liefst zou je soms de tijd even stop willen zetten en natuurlijk wil je zoveel mogelijk spulletjes bewaren. Van je eerste positieve test tot aan je baby’s eerste schoentjes. Hoe bijzonder is het om dit te bewaren in een herinneringen box, zodat je kleintje dit als hij groot is kan bekijken. Verzamel alvast alle spulletjes uit je zwangerschap en vul hem zodra je kleintje er is steeds verder aan! Lees hier meer over de herinneringen box voor je baby.

Deze Memory Box van Little Dutch is een luxueuze bewaardoos voor alles uit die eerste periode met je kindje.