De leukste sint- en kerstcadeaus voor je baby

Het is alweer bijna zover: de decembermaand. Mag jouw kleintje al een schoentje (of slofje) zetten? Of krijgt hij een cadeautje onder de kerstboom? Voor iedereen die wel wat decembercadeau-inspiratie kan gebruiken, verzamelden we hier onze persoonlijke favorieten. Allemaal geschikt voor kindjes van 0 – 1 jaar.

Cadeautjes onder de 10 euro

Met dit kartonboekje laat je je kleintje kennismaken met het kerstverhaal. Er is een bijzonder kindje geboren en allemaal komen ze kijken bij het kleine wonder in de kribbe. Het boekje is mooi geïllustreerd door Dick Bruna en heeft leuke doorkijkjes.

Nuttig en schattig is deze bijtring van Jollein. Hij is gemaakt van hout. Een bijtring kan verlichting geven bij doorkomende tandjes, maar is ook leuk om vast te grijpen voor je baby. Door het gat in het midden gaat dit heel makkelijk.

Deze octopus kun je aan de kinderwagen, autostoel of box bevestigen. Als je kindje aan de zachte octopus trekt trilt en beweegt het speeltje. Dat levert natuurlijk eindeloos speelplezier op.

Cadeautjes tussen 10 en 20 euro

Met dit leuke knuffeltje van Jellycat geef je je kleintje een mini-vriendje cadeau. Het hertje is zacht en schattig en geschikt voor kindjes vanaf 0 jaar. Ook verkrijgbaar in andere diersoorten, zoals een eekhoorn.

Knuffelpop Sophia van Little Dutch is een cadeautje voor jouw kleintje en een ander kindje. Want door middel van jouw aankoop steun je de Stichting Vrienden van het Sophia.Deze stichting zet zich er onder andere voor in dat kinderen (en hun ouders) in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam een zo aangenaam mogelijk verblijf hebben.

Een badboekje is altijd leuk! Helemaal als het een magisch badboekje is. In dit Petit Monkey boekje krijgen de illustraties kleur zodra ze in aanraking komen met water.  Geweldig toch!

Cadeaus boven de 20 euro

Dit zachte speelkleed van Little Dutch is een geweldige speelplek voor baby’s. Aan de bogen hangen kleurrijke speeltjes van vrolijke onderwaterdieren, die baby’s stimuleren om ze aan te raken en te ontdekken. De speeltjes zijn afneembaar, waardoor je kindje er ook in de kinderwagen mee kan spelen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Deze knuffeldoek van Liewood in de vorm van een konijn is zo zacht dat je er zelf wel mee wil knuffelen! Gemaakt van 100% organisch katoen met een kapok vulling, heerlijk zacht.

Dit activiteitenspeeltje van Done by Deer is ideaal voor baby’s die op hun buik spelen. Het buikkussentje helpt de nek en rug van je baby te versterken terwijl je kindje het speeltje ontdekt. Deze leuke krokodil heeft naast een bijtring, een spiegel en  kreukelgeluidjes veel flapjes en verschillende texturen. Zo wordt je kindje steeds opnieuw uitgedaagd om in een actieve houding te spelen.