De leukste sint- en kerstcadeaus voor je baby

Het is alweer bijna zover: de decembermaand. Heb jij dit jaar een baby gekregen dan zal dit de eerste Sinterklaas en de eerste Kerst zijn van jouw baby. Hoe bijzonder is dat! Mag jouw kleintje dit jaar een schoentje (of slofje) zetten? Of krijgt hij of zij een cadeautje onder de kerstboom? Waarschijnlijk willen ook opa’s en oma’s jouw kindje verwennen met leuke Sinterklaascadeautjes en kerstcadeaus voor je baby. Voor iedereen die wel wat Sinterklaas- en kerstcadeau-inspiratie kan gebruiken, verzamelden we hier onze persoonlijke favorieten. Allemaal geschikt voor kindjes van 0 – 1 jaar.

 

Sinterklaas- en/of kerstcadeaus voor je baby onder de 10 euro

Houten rammelaar

Naviva kerstcadeaus voor je baby

Deze houten rammelaar met gekleurde balletjes en grote houten bal van Djeco is een leuk eerste speeltje voor jouw baby! De BabyShaki heeft kleine gekleurde balletjes om mee te schudden en geluid te maken. Dankzij de doorzichtige buisjes kan je de balletjes ook zien rollen.

Badboekje

Naviva kerstcadeaus voor je baby badboek

Lilliputiens badboek Jack is een schattig bad-speelboekje. Samen met je kleintje volg je de reisavonturen van Jack de leeuw en zijn vrienden. Het boekje is gemaakt van neopreen en daarom gemakkelijk te reinigen en te drogen. Het kleine formaat en het soepele materiaal zijn ideaal voor kleine handjes.

Hangspeeltje

Naviva kerstcadeaus voor je baby hangspeeltje

Een ontzettend leuk kerstcadeau voor je baby, dit vrolijke hangspeeltje van Prenatal. Het is een leuk speeltje voor bijvoorbeeld in de box of aan het autostoeltje. Dankzij de clip aan de bovenzijde kun je het speeltje gemakkelijk bevestigen. Je kindje kan er uren mee spelen.

Sinterklaas- en/of kerstcadeaus voor je baby tussen 10 en 20 euro

Knuffel

Naviva kerstcadeaus voor je baby knuffel

Met dit leuke knuffeltje Sleepee Fox van Jellycat geef je je kleintje deze decembermaand een mini-vriendje cadeau. Het vosje is zacht en schattig en geschikt voor kindjes vanaf 0 jaar. Ook verkrijgbaar in andere diersoorten, zoals een eekhoorn.

Activiteitenkubus

Naviva kerstcadeaus voor je baby activiteitenkubus

Deze mooie zachte activiteitenkubus van Little Dutch bevat verschillende activiteiten om de zintuigen van je kindje te stimuleren. Een perfect kerstcadeau of Sinterklaascadeau voor je baby. Zo zijn er verschillende labels en materialen om te ontdeken. Er zit een spiegeltje op en een kikkertje die graag verstoppertje speelt. De activiteitenkubus is 15 x 15 x 15 cm en is geschikt vanaf de geboorte.

Sinterklaas- en/of kerstcadeaus voor je baby boven de 20 euro

Houten babygym

Naviva kerstcadeaus voor je baby houten babygym

De houten babygym van Little Dutch is gemaakt van hout en heeft 3 figuren van pluche. Je kindje ligt lekker op het boxkleed en kan spelen met de vrolijke dieren die aan de gym hangen. Spelen met de babygym stimuleert de coördinatie van de handjes en ogen en prikkelt de zintuigen. Geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden. De afmetingen van de babygym zijn 67,5 x 18 x 6,2 cm.

Knuffeldoekje

Naviva kerstcadeaus voor je baby knuffekdoek

Dit muslin knuffel doekje, van Main Sauvage, in de vorm van een tijger wil je toch zelf knuffelen? Het okergele dubbel laags katoenen muslin doekje met zacht tijger hoofdje en met geborduurd snuitje is van 100% biologisch katoen en 33×33 cm. 

Meer cadeau inspiratie vind je in ons artikel boekentips.