Sinterklaas cadeau baby onder de 10 euro

 • Houten rammelaar
  Deze houten rammelaar met gekleurde balletjes en grote houten bal van Djeco is een leuk eerste speeltje voor jouw baby! De BabyShaki heeft kleine gekleurde balletjes om mee te schudden en geluid te maken. Dankzij de doorzichtige buisjes kan je de balletjes ook zien rollen.
  De houten rammelaar is te koop bij PS ik hou van jou en kost €7,95. 
 • Badboekje
  Lilliputiens badboek Jack is een schattig bad-speelboekje. Samen met je kleintje volg je de reisavonturen van Jack de leeuw en zijn vrienden. Het boekje is gemaakt van neopreen en daarom gemakkelijk te reinigen en te drogen. Het kleine formaat en het soepele materiaal zijn ideaal voor kleine handjes.
  Dit badboekje is te koop bij PS ik hou van jou en kost €8,95.
 • Badkrijtjes
  Deze afwasbare badkrijtjes van Munchkin zijn speciaal ontworpen voor gladde oppervlakken zoals badkamertegels en muren en zijn super makkelijk af te wassen.
  Deze krijtjes koop je bij Prénatal en kosten €9,95.

Sinterklaas cadeau baby tussen 10 en 20 euro

 • Kaloo knuffeldoekje beer
  Het blauwe knuffeldoekje wordt vastgehouden door het knuffelbeertje, heel schattig want hij neemt zo jouw knuffeldoekje overal mee naartoe.
  Kaloo is te koop bij PS ik hou van jou en kost €17,95.
 • Activiteitenkubus
  Deze mooie activiteitenkubus van Little Dutch komt uit het thema ‘Flowers en Butterflies. De zachte kubus bevat verschillende activiteiten om de zintuigen van je kindje te stimuleren. Zo zijn er verschillende labels en materialen om te ontdeken. Er zit een spiegeltje op en een rupjee dat zich verschuilt achter een blaadje. De activiteitenkubus is 15 x 15 x 15 cm en is geschikt vanaf de geboorte.
  Deze kubus is te koop bij Prénatal en kost €17,95.

Sinterklaas cadeau baby boven de 20 euro

 • Houten babygym
  De houten babygym van Little Dutch is gemaakt van hout en heeft 3 figuren van pluche. Je kindje ligt lekker op het boxkleed en kan spelen met de vrolijke dieren die aan de gym hangen. Spelen met de babygym stimuleert de coördinatie van de handjes en ogen en prikkelt de zintuigen. Geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden. De afmetingen van de babygym zijn 67,5 x 18 x 6,2 cm.
  De houten babygym is te koop bij Bol.com en kost €42,15.
 • Dolce Primo activiteitenknuffel
  Deze Dolce Primo activiteitenknuffel kangoeroe Ozzie is echt perfect om mee te knuffelen! En Ozzie de kangoeroe komt met een bonus: baby Joey, een rammelaar die je uit de buidel kunt halen. Aan zijn ene poot zit een kiekeboe-flapje, en aan zijn andere poot een bijtring en kralen. Verder knispert en piept de kangoeroe, en heeft de stof allerlei labeltjes en verschillende texturen. Geschikt vanaf de geboorte.
  Ozzie is te koop bij Bol.com en kost €36,99.
 • Knuffeldoekje
  Dit muslin knuffel doekje, van Main Sauvage, in de vorm van een tijger wil je toch zelf knuffelen? Het okergele dubbel laags katoenen muslin doekje met zacht tijger hoofdje en met geborduurd snuitje is van 100% biologisch katoen en 33×33 cm.
  Het knuffeldoekje is te koop bij PS ik hou van jou en kost €26,95.

 • Sterrenhemelposter
  Wist je dat de sterrenhemel die je ziet altijd anders is? De plek waarvandaan je kijkt, de datum en het tijdstip bepalen wat je ziet. Dat is op elke plaats en op elk moment uniek. Daarom is een poster met de stand van de sterren bij de geboorte van een kindje zo’n prachtig cadeau. Zelfs als een kindje één jaar wordt is dit nog een mooi en uniek cadeau. Maak hier jouw gepersonaliseerde sterrenhemel*

Speciaal voor jou

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder Koeka, *MrStarsky en Jollein. De kortingen zijn alleen voor Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.

Meer cadeau inspiratie vind je in ons artikel: de leukste voorleesboekjes voor baby’s.