Welke babyfoon gebruiken onze volgers?

Het grootste deel van onze volgers, 88%, maakt gebruik van een babyfoon. Slechts 12% van onze volgers gebruikt er geen. We vroegen onze volgers wat zij belangrijk vinden aan een babyfoon. De twee belangrijkste onderdelen die genoemd worden zijn: de camera en het bereik van de babyfoon. Onze volgers vinden een camera op een babyfoon prettig voor hun eigen geruststelling. Je kan je kindje in de gaten houden zonder het risico te lopen hem wakker te maken. Minder belangrijk vinden onze volgers het uiterlijk van de babyfoon en de muziekjes. Belangrijk is dat de babyfoon goed werkt en een goede verbinding heeft.

Soorten babyfoon

Babyfoons zijn er in allerlei verschillende soorten, prijzen en merken. Wanneer je een babyfoon gaat aanschaffen is het belangrijk om je af te vragen wat je belangrijk vindt. Heb je een groot huis en is een groot bereik belangrijk? Vind je het belangrijk dat je jouw baby kan zien en moet hij dus een camera bevatten? Of wil je graag een wat simpelere variant die wat goedkoper is? Wanneer je dat hebt besloten zijn er nog verschillende merken waar je uit kan kiezen.

Favorieten van onze volgers

Om je te helpen bij je keuze zetten wij de favoriete babyfoons en merken van onze volgers voor je op een rijtje (in volgorde van meest genoemd).

  • De babyfoons van Alecto
    Onze volgers zijn fan van Alecto. Ze maken voornamelijk gebruik van de Alecto dvm200 of de Alecto DBX-88. Voordelen van de Alecto babyfoons zijn: de goede verbinding, prijskwaliteit-verhouding, mooie liedjes en de draaibare camera (deze geldt niet voor de DBX-88).
  • Luvion babyfoon
    De twee favoriete babyfoons van Luvion onder onze volgers zijn: de Luvion grand elite 3 en de Luvion essential. Onze volgers gebruiken deze graag vanwege het goede bereik, de goede camera en de functie om white noise aan te zetten om je kindje rustig te krijgen.
  • Philips avent connected
    De Philips avent connected wordt ook graag gebruikt door onze volgers. De pluspunten zijn volgens onze volgers: het gebruiksgemak, de goede kwaliteit en het goede bereik van het toestel.

Ontdek ook welke draagzakken en draagdoeken favoriet zijn bij onze volgers >>