Dit Baby PlusPakket kost € 79,95* en is onderdeel van de Naviva PlusPakketten, ook de inhoud van dit pakket is zorgvuldig samengesteld.

Disclaimer: De getoonde afbeelding hierboven is slechts ter indicatie. De afgebeelde producten op deze foto kunnen afwijken van de werkelijke inhoud. Hieronder vind je de actuele inhoud van het pakket.

* Als cliënt van Naviva vind je in de ‘Nieuw Leven’ App een unieke kortingscode. Met deze code ontvang je €10,- korting op een Naviva PlusPakket.

Inhoud Baby PlusPakket (€ 79,95)

 • 1 x Haakaa Silicone Neusaspirator Baby
 • 1 x Davitamon Vitamine D Druppels suikervrij |25 ml
 • 1 x Naïf Verzachtende baby-olie | 100 ml
 • 1 x Zenner kartonnen nagelvijltjes (8 stuks)
 • 1 x Krexs Elektrische Kruik (2 stuks)**
 • 1 x Boek ‘Babymassage’**

Extra’s

 • Haakaa Silicone medicijn-voedingsspuitje (Winkelwaarde € 8,75)

Bestel hier het Baby PlusPakket

De producten uitgelicht

Haakaa Neusaspirator

Neusjesreiniger Haakaa

Een verstopt neusje maakt drinken en slapen een stuk lastiger voor je baby. Met de Haakaa Neusaspirator kun je, met slechts één kneepje, op veilige wijze het neusje weer vrij maken. De neusaspirator is eenvoudig te demonteren zodat je het met warm zeepwater kunt reinigen.

De aspirator kan tevens gebruikt worden om oorsmeer te verwijderen.

Davitamon Vitamine D Druppels suikervrij | 25 ml

vitamine D Davitamon

Baby’s groeien razendsnel, ze hebben daarvoor energie, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen nodig. Dit zit (bijna) allemaal in borst- of flesvoeding. Maar ze hebben wel extra vitamine D nodig. Vitamine D is nodig om calcium (kalk) op te kunnen nemen en is onmisbaar voor de opbouw van botten en het gebit. Geadviseerd wordt om baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar iedere dag 10 druppels te geven.

Naïf Verzachtende baby-olie | 100 ml

Naif Soothing babyoil babyolie

Het masseren van je baby werkt niet alleen ontspannend voor jou en je kleintje, het bevordert ook de ontwikkeling en het vermindert darmkrampjes. Gebruik tijdens de massage Naïf Verzachtende Babyolie om je handen soepel over de huid te laten glijden, Naïf Babyolie is vegan en bevat geen minerale olie of microplastics. Natuurlijk kun je de babyolie ook gebruiken na het badderen, op droge plekken of om de schilfers bij berg te verzachten.

Zenner kartonnen nagelvijltjes (8 stuks)

Kartonnen vijltjes

De nageltjes van een baby zijn nog erg zacht, maar kunnen gemakkelijk scherpe randjes hebben waar je kleintje zich lelijk mee kan bezeren.  De nageltjes knippen met een schaartjes wordt afgeraden omdat bij knippen het nageltje kan inscheuren wat een ontsteking aan de nagelriem kan veroorzaken. Vijl de nageltjes daarom liever met de Zenner kartonnen nagelvijltjes. Tip: verzorg de nageltjes wanneer je baby slaapt; de handjes liggen dan stil zodat je voorzichtig te werk kan gaan.

Krexs Elektrische Kruik (2 stuks)

Krexs Elektrische Kruik 2stuks

Met slechts 7 minuten opladen geniet je maar liefst 3 uur van warmte. Geen gedoe meer met heet water en geen risico op verbrandingen.

** Het gebruik van kruiken neemt risico’s met zich mee. Lees te allen tijde de handleiding goed door en volg deze op.

Alle voordelen op een rij:

 • In 7 minuten een heerlijk warme kruik
 • Nooit meer gevaarlijk heet water overgieten
 • Ideaal bij spier- en gewrichtspijn
 • Zo zacht als een wolkje
 • Energiezuinige keuze
 • Duurzaam geproduceerd
 • Geleverd in een set van 2

Boek ‘Babymassage’

Babymassage boek

Suzanne Reese is een ervaren babymassage-therapeut die speciaal voor ouders het boek ‘Babymassage’ heeft geschreven. Je baby masseren is niet alleen een fijne bezigheid voor beiden, maar bevordert ook de ouder-kind hechting. In het boek wordt in duidelijke bewoordingen diverse massagetechnieken uitgelegd en de afbeeldingen laten je zien wat je precies moet doen om jouw baby optimaal te masseren. Daarnaast geeft het boek uitleg over speciale massagetechnieken die de slaap bevorderen, pijntjes en krampjes verzachten en je baby laten ontspannen.

**Met het bepalen van de verkoopprijs van dit PlusPakket is rekening gehouden met de wet op de vaste boekenprijs.

Bonusartikel - Haakaa Silicone medicijn-voedingsspuitje (Winkelwaarde € 8,75)

haakaa oral medicine

Dit spuitje van het Nieuw-Zeelandse merk Haakaa is erg handig om je baby medicijnen toe te dienen of om premature baby’s te voeden. Dankzij deze spuit in zacht, voedselveilig silicone lukt dit zonder morsen en bovendien is de kans veel kleiner dat je baby zich bezeert. Een ingenieus systeem spuit de vloestoffen naar de zijkanten van de mondholte van de baby in plaats van recht naar de achterkant van de mond. Op die manier verkleint het risico op verslikken aanzienlijk.

Bestel hier het Baby PlusPakket hier