Dit EHBB pakket kost € 124,95* en is onderdeel van de Naviva PlusPakketten, ook de inhoud van dit pakket is zorgvuldig samengesteld.

Disclaimer: De getoonde afbeelding hierboven is slechts ter indicatie. De afgebeelde producten op deze foto kunnen afwijken van de werkelijke inhoud. Hieronder vind je de actuele inhoud van het pakket.

* Als cliënt van Naviva vind je in de ‘Nieuw Leven’ App een unieke kortingscode. Met deze code ontvang je €10,- korting op een Naviva PlusPakket. 

Inhoud EHBB pakket (€ 124,95)

 • 1 x Medela Hydrogel Pads (4 stuks)
 • 1 x Multi-Mam Tepelverband (12 stuks)
 • 1 x Wondermom Borst- en perineum kompressenset
 • 1 x Purelan™ Lanolinezalf | 37 gram
 • 1 x Haakaa disposable zoogkompressen (36 stuks)
 • 1 x MAM Tepelhoedjes Set (2 x maat S, 2 x maat M en 2 x maat L)
 • 1 x Davitamon Vitamine K olie | 10 ml
 • 1 x Davitamon Vitamine D Druppels suikervrij |25 ml
 • 1 x Alecto BF100 – Moedermelk bewaarzakjes | 220 ml (100 stuks)

Extra’s

 • 1x Haakaa Siliconen Colostrum Collector (2 stuks) (Winkelwaarde is € 13,95)
 • Je ontvangt nu tijdelijk een gratis Drs Leenarts to the rescue pakket t.w.v.€47,60 cadeau!

Bestel hier het EHBB pakket

De producten uitgelicht

Purelan™ Lanolinezalf | 37 gram

Medela Purelan cream

Wanneer je nog geen tepelkloven hebt maar je tepels wel droog zijn en trekkerig aanvoelen, is smeren met een tepelzalf voldoende. Purelan™ Lanolinezalf bevat 100% pure lanoline (wolvet) wat de natuurlijke huidbalans herstelt.

Medela Hydrogel Pads (4 stuks)

Medela hydrogel pads

Heb je last van pijnlijke rode tepels dan heb je meer nodig dan een zalf. Medela Hydrogel Pads hechten zich aan de huid van de tepelhof als een beschermend en verkoelend kussentje om snel verlichting te geven. De pads voorkomen dat kleding tegen de tepels kan schuren en bevorderen het genezingsproces.

Multi-Mam Tepelverband (12 stuks)

Multi Mam kompressen

Zijn er onverhoopt toch pijnlijke tepelkloven (haarscheurtjes in de tepel) ontstaan dan kan dit het geven van borstvoeding belemmeren. Stoppen met het geven van borstvoeding is echter niet nodig omdat het  Multi-Mam Tepelverband een probaat middel is om snel van de klachten af te komen. Op de kompressen van Multi-Mam is een bio-actieve gel aangebracht die een verkoelend effect heeft en de wondjes helpt genezen.

Wondermom Borst- en perineum kompressenset

Wondermom borst en perineumkompres (Pluspakket)

Wondermom biedt ‘stijlvolle’ verlichting na de bevalling. Geen zak met diepvrieserwtjes in je onderbroek of beha, maar een borst- en perineum kompressenset met fraai afgewerkte, wasbare hoezen voor directe verlichting bij stuwing, aambeien, trekkende hechtingen, een branderig pijnlijk gevoel aan de vagina etc.

Omdat de kompressen tevens warm te gebruiken zijn komen ze ook van pas om de melkstroom op gang te brengen of wanneer je last hebt van verstopte melkkanalen.

Haakaa disposable zoogkompressen (36 stuks)

Haakaa Butterfly zoogkompressen

Haakaa disposable zoogkompressen voorkomen natte plekken in je bovenkleding door lekkende moedermelk. Deze verbandjes voor in je beha zijn ultra dun en hebben 2 plakstrips aan de achterzijde zodat het zoogkompres goed op zijn plek blijft zitten.

MAM Tepelhoedjes Set (2 x maat S, 2 x maat M en 2 x maat L)

MAM Tepelhoedjes set 2xS 2xM 2xL

Om je tepel te beschermen tijdens het voeden zijn er MAM tepelhoedjes met SkinSoft-oppervlak. Door het gebruik van dit superzacht aanvoelende materiaal en de natuurlijke vorm voelt de tepelhoed prettig en natuurlijk aan in de mond van de baby.

MAM heeft een set samengesteld met de maten small, medium en large. Op deze manier kun je op eenvoudige wijze proberen welke maat bij je past. Gooi de andere tepelhoedjes niet weg aangezien de grootte en vorm van je tepel kan veranderen en je wellicht op termijn een andere maat nodig hebt.

Davitamon Vitamine K olie | 10 ml

vitamine K Davitamon

Een pasgeboren baby heeft nog onvoldoende darmbacteriën om zelf voldoende vitamine K aan te kunnen maken en moedermelk bevat te weinig vitamine K om op die manier het tekort aan te vullen. Vitamine K speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling: een belangrijk proces dat niet verstoort mag worden. Geef je kleine daarom dagelijks Davitamon Vitamine K druppels met een klein (kunststof) lepeltje of druppel de olie op de tepel voordat je borstvoeding gaat geven.

Davitamon Vitamine D Druppels suikervrij | 25 ml

vitamine D Davitamon

Baby’s groeien razendsnel, ze hebben daarvoor energie, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen nodig. Dit zit (bijna) allemaal in borst- of flesvoeding. Maar ze hebben wel extra vitamine D nodig. Vitamine D is nodig om calcium (kalk) op te kunnen nemen en is onmisbaar voor de opbouw van botten en het gebit. Geadviseerd wordt om baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar iedere dag 10 druppels te geven.

Alecto BF100 - Moedermelk bewaarzakjes 220 ml (100 stuks)

Alecto Moedermelkbewaarzakjes

Gebruik de Alecto moedermelkbewaarzakjes om gekolfde melk veilig en hygiënisch te bewaren in de koeling of vriezer. De bewaarzakjes zijn voorzien van een schrijfvlak, gemaakt van vriesbestendig materiaal en kunnen door het innovatieve ontwerp rechtopstaand gebruikt en bewaard worden. De bewaarzakjes zijn 100% lekvrij door de dubbele zipsluiting en hebben ze een handige schenktuit, waardoor je de melk zonder te morsen kunt overgieten.

Bonusartikel - Haakaa Siliconen Colostrum Collector (2 stuks) (Winkelwaarde is € 13,95)

Haakaa Colostrum

De Haakaa Siliconen Colostrum Collector is een wereldprimeur en geeft moeders de mogelijkheid om prenataal en postnataal colostrum op te vangen in een veilige en gebruiksvriendelijke medisch siliconen tube. Dit product heeft de Baby Innovation Award ’23 gewonnen!

Bestel hier het EHBB pakket