Dit Moeder PlusPakket kost € 99,95* en is onderdeel van de Naviva PlusPakketten, ook de inhoud van dit pakket is zorgvuldig samengesteld.

Disclaimer: De getoonde afbeelding hierboven is slechts ter indicatie. De afgebeelde producten op deze foto kunnen afwijken van de werkelijke inhoud. Hieronder vind je de actuele inhoud van het pakket.

* Als cliënt van Naviva vind je in de ‘Nieuw Leven’ App een unieke kortingscode. Met deze code ontvang je €10,- korting op een Naviva PlusPakket.

Inhoud Moeder PlusPakket (€ 99,95)

  • 1 x  Ardo Natal Anti-Striae crème (100 ml)
  • 1 x  Curanol Hamamelis doekjes
  • 1 x  Wondermom Borst- en perineum kompressenset
  • 1 x  Davitamon Compleet MamaFit (60 tabletten)
  • 1 x  Naïf Ontspannende zwangerschapsolie (90 ml)
  • 1 x  Back to You van Oei, ik groei! **

Bestel hier het Moeder PlusPakket

De producten uitgelicht

Ardo Natal Anti-Striae crème (100 ml)

Ardo Natal Anti-Striae crème

De anti-striae crème is een natuurlijke crème voor de preventie en behandeling van striae of ook wel zwangerschapsstriemen of groeistrepen genoemd.

  • Verlicht spanning in de huid en voorkomt striae.
  • Bewezen natuurlijke stoffen, zoals tarwekiemolie en hyaluronzuur, maken de huid soepel, zorgen voor langdurige vochtinbrenging en stimuleren de vorming van nieuwe cellen.
  • De bijzonder lichte formule van de crème dringt goed door in de huid, kan gelijkmatig over de huid worden verdeeld, en laat geen vettig laagje achter.
  • Vegan en vrij van synthetische conserveermiddelen.

 

Curanol Hamamelis doekjes

Curanol

Tijdens de bevalling komt er veel druk op de anus te staan waardoor je aambeien kunt krijgen. Deze  pijnlijk uitstulpingen in of rondom de anus geven veel ongemak. Curanol Hamamelis doekjes zijn speciaal ontwikkeld om deze gevoelige huid, na elke stoelgang te reinigen en verzorgen. De doekjes bevatten onder andere Hamamelis , Aloë Vera, Kamille en Calendula en hebben een verzachtend, verkoelend en kalmerend effect. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar en mogen ze door het toilet worden gespoeld (max. 5 doekjes per keer doorspoelen).

Wondermom Borst- en perineum kompressenset

Wondermom borst en perineumkompres (Pluspakket)

Wondermom biedt ‘stijlvolle’ verlichting na de bevalling. Geen zak met diepvrieserwtjes in je onderbroek of beha, maar een borst- en perineum kompressenset met fraai afgewerkte, wasbare hoezen voor directe verlichting bij stuwing, aambeien, trekkende hechtingen, een branderig pijnlijk gevoel aan de vagina etc.

Omdat de kompressen tevens warm te gebruiken zijn komen ze ook van pas om de melkstroom op gang te brengen of wanneer je last hebt van verstopte melkkanalen.

Davitamon Compleet MamaFit (60 tabletten)

Davitamon MamaFit

Na de bevalling kan je wel wat extra’s gebruiken, je lichaam heeft immers een topprestatie geleverd.  Speciaal voor kersverse moeders heeft Davitamon MamaFit een multi-vitamine ontwikkeld die jouw lichaam ondersteunt tijdens het herstel na de bevalling. Het bevat onder andere vitamine B2, B3, B5, B6, B12 en ijzer. Deze helpen allemaal om je energieniveau op peil te brengen en te houden.

Naïf Ontspannende zwangerschapsolie | 90 ml

Naif natuurlijke zwangerschapsolie

Tijdens de zwangerschap krijgt je huid flink wat te verduren. Naïf Ontspannende Zwangerschapsolie, zonder etherische oliën, verzorgt je lichaam van top tot teen. En hoewel striae niet helemaal te voorkomen is, zal een goed gehydrateerde soepele huid minder snel scheuren.

Back to You van Oei, ik groei!

Oei ik groei Back to You

Back to You, het nieuwste boek in de Oei, ik groei! reeks, helpt je weer jezelf te worden na de bevalling. Het Back To You-programma is speciaal ontworpen voor ‘nieuwe’ moeders,  en richt zich niet alleen op het terugkrijgen van je figuur, maar op álle kanten van het herstel: brein, PowerHouse, vagina, hormonen en mind. Naast het boek krijg je ook de app met gratis trainingsprogramma om weer helemaal energiek en fit te worden.

**Met het bepalen van de verkoopprijs van dit PlusPakket is rekening gehouden met de wet op de vaste boekenprijs.

Bestel hier het Moeder PlusPakket