Dit Op Pad PlusPakket Borstvoeding kost € 184,95* en is onderdeel van de Naviva PlusPakketten, ook de inhoud van dit pakket is zorgvuldig samengesteld.

Disclaimer: De getoonde afbeelding hierboven is slechts ter indicatie. De afgebeelde producten op deze foto kunnen afwijken van de werkelijke inhoud. Hieronder vind je de actuele inhoud van het pakket.

* Als cliënt van Naviva vind je in de ‘Nieuw Leven’ App een unieke kortingscode. Met deze code ontvang je €10,- korting op een Naviva Op Pad PlusPakket Borstvoeding.

Inhoud Op Pad PlusPakket Borstvoeding (€ 184,95)

  • 1 x Medela Harmony Handkolf
  • 1 x Naïf Billendoekjes (8-pack)
  • 1 x Pampers Premium Protection maat 1 (4 x 36 stuks)
  • 1 x Naïf Billencrème |75 ml
  • 1 x Haakaa disposable zoogkompressen (36 stuks)
  • 1 x KipKep Feedi Borstvoedingsdoek Sleepy Blue
  • 1 x Medela koeltas
  • 1 x Haakaa Silicone Milk Collectors (2 stuks) Ladybug

Extra’s

  • Haakaa Opberg tasje | Bluestone S (Winkelwaarde € 14,95)

Bestel hier het Op Pad PlusPakket Borstvoeding

De producten uitgelicht

Medela Harmony Handkolf

Handkolf Medela Harmony kolf

De Medela Harmony handkolf met 2-fase systeem en Flex׳™ borstschild is de ideale kolf om onderweg moedermelk te kolven. Het Flex borstschild is aan te passen naar jouw wensen en geeft een geheel nieuwe kolfervaring. Het unieke 2-fase systeem met de toeschietfase en de kolffase zorgt er voor dat het zuigritme van je baby wordt nagebootst wat een natuurlijkere kolfervaring geeft.

Naïf Plasticvrije Billendoekjes (8 pack)

Naif plasticvrije billendoekjes

Je baby heeft wel 8 verschoningen per dag nodig, dan is het wel fijn wanneer de billendoekjes die je gebruikt zacht zijn voor de huid van je baby en vriendelijk voor het milieu. Naïf billendoekjes worden gemaakt van eucalyptusvezels waardoor ze 100% afbreekbaar zijn. Verder bestaan ze voor 99% uit water en zijn ze alcohol- en parfumvrij. Daarmee zijn ze zijn geschikt voor de meest gevoelige en extreem droge babyhuid.

Pampers Premium Protection maat 1 (4 x 36 stuks)

Pampers Premium Protection maat 1

Eén van de oorzaken van luieruitslag is dat de tere huid van de billetjes te lang wordt blootgesteld aan de schadelijke stoffen uit urine en ontlasting. Pampers Premium Protection luiers hebben een unieke DermaComfort toplaag die ervoor zorgt dat urine en ontlasting in de kern van de luier wordt geabsorbeerd en vastgehouden. Dit geeft een geruststellend gevoel, ook wanneer je onderweg bent.

Naïf Baby & Kids billencrème | 75 ml

Naif billencreme baby

Bijna alle baby’s krijgen er op enig moment last van: luieruitslag. Op zo’n moment wil je de tere  babybilletjes alleen behandelen met de meest milde, natuurlijke crème. Naïf Billencrème bevat geen microplastics, minerale oliën of parfum. Wat het wel bevat? Onder andere zinkoxide, kamille en vitamine E; allemaal ingrediënten die de huid verkoelen, beschermen en helpen herstellen.

Haakaa disposable zoogkompressen (36 stuks)

Haakaa Butterfly zoogkompressen

Haakaa disposable zoogkompressen voorkomen natte plekken in je bovenkleding door lekkende moedermelk. Deze verbandjes voor in je beha zijn ultra dun en hebben 2 plakstrips aan de achterzijde zodat het zoogkompres goed op zijn plek blijft zitten.

KipKep Feedi Borstvoedingsdoek Sleepy Blue

KipKep Feedi Voedingsdoek Sleepy Blue

Wanneer je buitenshuis borstvoeding geeft is het fijn om voor jezelf wat privacy en voor je baby een prikkelvrije omgeving te creëren. Zo kunnen jullie beiden optimaal bezig zijn met het voedingsmoment. De Feedi van KipKep is een luchtige, katoenen doek, die je met één hand over je schouder legt en waardoor als het ware een tentje ontstaat. Via een extra opening kun je contact blijven houden met je baby gedurende de gehele voeding. De Feedi is zo ontworpen dat hij perfect blijft zitten en de warmte altijd goed weg kan.

Medela koeltas

Medela koeltasje

Wanneer je moedermelk meeneemt voor onderweg of wanneer je onderweg kolft en de melk mee naar huis wilt nemen kan je deze maximaal vier uur ongekoeld bewaren. Hierna gaat de kwaliteit van de melk sterk achteruit en kan bederf optreden. In de flessenkoeltas van Medela is ruimte voor 4 flesjes en het voorgevormde koelelement is speciaal ontworpen om de flesjes  optimaal koel te houden.

De koelset bevat: de koeltas, 4 Medela moedermelkflesjes en een apart koelelement.

Haakaa Silicone Milk Collectors (2 stuks) Ladybug

Haakaa Milkcollector

Wanneer je borstvoeding geeft of kolft gaat je andere borst vaak spontaan lacteren. Het is natuurlijk zonde om al deze kostbare melk verloren te laten gaan, gebruik daarom de Haakaa Ladybug. Deze siliconen lekschaal hecht stevig aan de borst en vangt alle moedermelk op. Wanneer je klaar bent met voeden of kolven, open je het dopje aan de bovenkant en kun je de opgevangen melk eenvoudig overgieten.

Bonusartikel - Haakaa Opberg tasje | Bluestone S (Winkelwaarde € 14,95)

Haakaa opbergtasje

Bewaar je Ladybug, moedermelk Collectors of andere kleine benodigdheden veilig en beschermd met onze draagbare opberg tasje! Het heeft een handig formaat voor op reis en er passen gemakkelijk twee Ladybugs in 🐞🐞 (Formaat: 12cm x 14cm)

Bestel hier het Op-Pad-PlusPakket | borstvoeding