Dit Op Pad PlusPakket Flesvoeding kost € 129,95* en is onderdeel van de Naviva PlusPakketten, ook de inhoud van dit pakket is zorgvuldig samengesteld.

Disclaimer: De getoonde afbeelding hierboven is slechts ter indicatie. De afgebeelde producten op deze foto kunnen afwijken van de werkelijke inhoud. Hieronder vind je de actuele inhoud van het pakket.

* Als cliënt van Naviva vind je in de ‘Nieuw Leven’ App een unieke kortingscode. Met deze code ontvang je €10,- korting op je Naviva Op Pad PlusPakket Flesvoeding.

Inhoud Op Pad PlusPakket Flesvoeding (€ 129,95)

  • 1 x Naïf Billendoekjes (8-pack)
  • 1 x Pampers Premium Protection maat 1 (4 x 36 stuks)
  • 1 x Naïf Billencrème |75 ml
  • 1 x Dr. Brown’s Speen & Fles set
  • 1 x Haakaa Schoonmaakborstelset
  • 1 x Dr. Brown’s Afsluitdoppen (2 stuks)
  • 1 x Difrax Fopspenenset (2 stuks)

Extra’s

  • Haakaa Siliconen Bewaarzak 260 ml (Winkelwaarde € 14,95)
  • Je ontvangt nu tijdelijk een gratis Drs Leenarts to the rescue pakket t.w.v.€47,60 cadeau!

Bestel hier het Op Pad PlusPakket Flesvoeding

De producten uitgelicht

Naïf Plasticvrije Billendoekjes (8 pack)

Naif plasticvrije billendoekjes

Je baby heeft wel 8 verschoningen per dag nodig, dan is het wel fijn wanneer de billendoekjes die je gebruikt zacht zijn voor de huid van je baby en vriendelijk voor het milieu. Naïf billendoekjes worden gemaakt van eucalyptusvezels waardoor ze 100% afbreekbaar zijn. Verder bestaan ze voor 99% uit water en zijn ze alcohol- en parfumvrij. Daarmee zijn ze zijn geschikt voor de meest gevoelige en extreem droge babyhuid.

Pampers Premium Protection maat 1 (4 x 36 stuks)

Pampers Premium Protection maat 1

Eén van de oorzaken van luieruitslag is dat de tere huid van de billetjes te lang wordt blootgesteld aan de schadelijke stoffen uit urine en ontlasting. Pampers Premium Protection luiers hebben een unieke DermaComfort toplaag die ervoor zorgt dat urine en ontlasting in de kern van de luier wordt geabsorbeerd en vastgehouden. Dit geeft een geruststellend gevoel, ook wanneer je onderweg bent.

Naïf Baby & Kids billencrème | 75 ml

Naif billencreme

Bijna alle baby’s krijgen er op enig moment last van: luieruitslag. Op zo’n moment wil je de tere  babybilletjes alleen behandelen met de meest milde, natuurlijke crème. Naïf Billencrème bevat geen microplastics, minerale oliën of parfum. Wat het wel bevat? Onder andere zinkoxide, kamille en vitamine E; allemaal ingrediënten die de huid verkoelen, beschermen en helpen herstellen.

Dr. Brown’s Options+ Combi-set

r Browns Sampler Kit Brede halsfles

De Dr. Brown’s Options+ Combi-set bevat twee brede halsflessen (150 ml en 270 ml) en 2 bijpassende spenen (fase 1 en fase 2). Zo heb je altijd een passende fles bij de hand.

Dr. Brown’s flessen zijn uniek door hun Natural Flow-ventielsysteem wat ervoor zorgt dat de vitamines in de voeding worden behouden en dat je baby kan drinken zonder weerstand, net als bij borstvoeding. Daarnaast vermindert het de kans op darmkrampjes en spugen. De speen is gemaakt van zachte siliconen en komt anatomisch overeen met de tepel van een vrouwenborst, wat vertrouwd aan zal voelen in het mondje van je baby.

Haakaa Reinigingsborstelset

Haakaa reinigingsborsteltjes

Maak – ook wanneer je onderweg bent – gebruikte flessen en spenen hygiënisch schoon met de Haakaa reinigingsborstelset. De set bevat 3 verschillende borstels en 4 borstelkoppen zodat je elk hoekje kunt reinigen. De flesborstelkop is perfect voor het schrobben van je babyflesjes, borstkolven en bewaarzakjes voor moedermelk. Met de kleine spitse borstelkop maak je gemakkelijk flessenspenen schoon en de 2 buisborstels (verschillende grootte) zijn ideaal voor zeer smalle openingen zoals biestcollectoren en herbruikbare rietjes.

Dr. Brown’s Afsluitdoppen Brede Halsfles (2 stuks)

Dr Brown afsluitdoppen

Voorkom lekkage onderweg en sluit je Dr. Brown’s fles af met een afsluitdop. De doppen passen op alle Dr. Brown’s flessen met een brede hals.

Difrax Fopspenenset

Difrax fopspeen natural

Naast het vervullen van de zuigbehoefte biedt een fopspeen ook troost en rust. Vooral wanneer een baby in een vreemde omgeving is kan het hier meer behoefte aan hebben. Het is dan ook raadzaam om een fopspeentje mee te nemen wanneer je op pad gaat. De Difrax fopspenenset bestaat 4 spenen: 2 x Pure Natural (0-6) en 2 x Pure Natural (-2/+2 ) zodat je altijd de juiste maat speen tot je beschikking hebt. Het zuiggedeelte is gemaakt van zijdezachte siliconen en het schildje heeft ventilatiegaten en een neusuitsparing zodat je baby vrij kan ademen.

Bonusartikel - Haakaa Siliconen Bewaarzak 260 ml (Winkelwaarde € 14,95)

Bewaarzak Haakaa

De Silicone Bewaarzak van Haakaa is de eerste 100% siliconen bewaarzak ter wereld en is perfect voor het conserveren van voeding! Deze zakken zijn gemaakt van Food Grade siliconen. Dit houdt in dat de zakken veilig en jarenlang hergebruikt kunnen worden. Maar ook de garantie dat er geen stoffen of geuren in je voeding komen. Zo blijft jouw (zelfgemaakte) lekkernij echt veilig en vrij van bijsmaken.

Bestel hier het Op-Pad-PlusPakket | flesvoeding