Zodra je baby zich aankondigt, bel je jouw verloskundige. Zij neemt contact op met ons. Wij zorgen dat een van onze gespecialiseerde kraamverzorgenden zo snel mogelijk bij je is. Natuurlijk staan wij 24 uur per dag voor je klaar. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige tijdens de bevalling. Onze kraamverzorgende staat jou met raad en daad bij. Na de bevalling observeert ze hoe het met jou en je baby gaat. Ze verzorgt jou en je kindje en ruimt op. Ze zorgt ervoor dat jullie rustig kunnen bijkomen en genieten van de eerste momenten met elkaar.

Partusassistenten

Als enige kraamzorgaanbieder van Nederland werkt Naviva met gespecialiseerde kraamverzorgenden tijdens de bevalling: onze partusassistenten. De partusassistenten zijn zeer ervaren. Zij worden regelmatig bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Ze trainen regelmatig samen met verloskundigen en het ziekenhuis, zodat zij precies weten wat ze in elke situatie moeten doen. Door onze buurtgerichte aanpak kan zij altijd snel bij je zijn. Met onze partusassistenten bieden we jou de veiligste bevalling.

Dankzij onze buurtgerichte aanpak kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten, ook in acute situaties. Voor een overzicht van alle verloskundigen waarmee wij samenwerken klik je hier. In alle regio’s is Naviva aangesloten bij de Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV). De VSV’s bestaan uit zorgverleners rond zwangerschap en geboorte. De partijen overleggen regelmatig hoe ze de zorg voor zwangere en pasgeborene steeds beter kunnen maken.